Het lukt waarschijnlijk niet omdat je binnen 24 tot 48 uur voor de verlengingsdatum annuleert, waardoor de opzegknop in de Uber of Uber Eats app verdwijnt. Om dit te voorkomen moet je doorgaans 48 uur van tevoren opzeggen. Uber +3
Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen in het gedeelte Uber One van de Uber-app door Lidmaatschap beheren en vervolgens Lidmaatschap beëindigen te selecteren. Als je minder dan 24 uur voor de volgende verlengingsdag annuleert, zie je mogelijk kosten die automatisch worden terugbetaald.
Je kunt je lidmaatschap tot 24 uur voor het einde van je lopende factureringscyclus in de app opzeggen. Dit betekent dat de opzegknop gedurende de laatste 24 uur van je lidmaatschap niet zichtbaar is in de app.
Je kunt je Uber-account niet verwijderen als je nog een openstaande betaling hebt . Betaal die betaling eerst voordat je je account verwijdert.
Ga naar 'Account', tik op 'Uber One' , scrol naar beneden en tik op 'Lidmaatschap beheren' , selecteer 'Lidmaatschap beëindigen', selecteer vervolgens 'Doorgaan' en selecteer daarna nogmaals 'Lidmaatschap beëindigen' om je lidmaatschap te annuleren.
Meld u nu aan voor slechts €8,99/maand of €89,99/jaar.
Je account via de website verwijderen
Ga naar mijnprivacy.uber.com en log in. Je wordt door de stappen geleid om je account te verwijderen.
You can cancel your ride at any time through the Uber app, but may be charged a cancellation fee if you cancel after you're matched with your driver. Cancellation fees pay drivers for the time and effort they spend getting to your location.
U kunt alleen voor uw ongebruikte Uber Money-saldo een terugbetalingsverzoek indienen. We kunnen het volledige Uber Money-saldo of een specifiek bedrag terugbetalen.
Verwijder de betaalmethode en voeg deze opnieuw toe. Controleer of alle gegevens kloppen. Als je berichten over problemen met betalingen blijft krijgen, neem dan contact op met je financiële instelling om te controleren of je rekening actief is en voor buitenlandse betalingen kan worden gebruikt.
Vragen van Uber-partners
Als je de omzet op een betaalpas-account laat storten, ontvang je het geld in de meeste gevallen meteen. Als je de omzet op een bankrekening laat storten, kan de verwerkingstijd variëren afhankelijk van je bank. Bij sommige banken kan het een paar dagen duren voordat het geld beschikbaar is.
Uber Reserve annuleringsbeleid
Als je niet online bent wordt de reservering geannuleerd en wordt de rit aan een andere chauffeur aangeboden. Als de passagier een Reserve rit minder dan 60 minuten voor de geplande ophaaltijd annuleert, ontvangt de chauffeur een annuleringsvergoeding.
Ga naar de app en selecteer onderaan het scherm het witte venster. Selecteer Wijzigen naast de ritprijs en betaalmethode. Selecteer de juiste betaalmethode.
Ga naar 'Account' Tik op 'Uber One' Scrol en tik op 'Lidmaatschap beheren' Selecteer 'Lidmaatschap beëindigen', 'Doorgaan' en selecteer vervolgens 'Lidmaatschap beëindigen' om je lidmaatschap op te zeggen.
Stuur ons je vraag via help.uber.com/ubereats.
Je ontvangt een melding van Uber op je telefoon (als meldingen zijn ingeschakeld) wanneer je een reactie hebt ontvangen en we sturen je ook een e-mail.
Uber One is a subscription option which gives you access to perks such as savings on Uber and Uber Eats. There are monthly memberships available for $9.99 and annual memberships at $96.
Stapsgewijze handleiding voor het aanvragen van een terugbetaling ð 1. Open de Uber-app [VS] 1-844-530-3069 [VS] Start de Uber-app op je smartphone. Tik op het menu-icoon (☰) linksboven in het scherm. 2.
Passagiers die via UberX een rit aanvragen, betalen doorgaans een toeslag per minuut wachttijd als ze niet binnen 2 minuten na aankomst van de chauffeur in de auto stappen. Voor Uber Black of Uber Black SUV is de wachttijdlimiet 5 minuten . De toeslagen en wachttijdlimieten kunnen per locatie verschillen.
Als je nog Uber Cash over hebt van een aankoop, kun je mogelijk een terugbetaling aanvragen . Als je problemen ondervindt en hulp nodig hebt, raadpleeg dan onze Uber Cash FAQ of neem hieronder contact met ons op. We helpen je graag verder.
Hoe zeg ik mijn Uber One-lidmaatschap op?
Voor UberX Share-ritten brengen we annuleringskosten in rekening als u uw rit annuleert binnen 2 minuten nadat de chauffeur deze heeft geaccepteerd . Als u een rit annuleert nadat deze al is begonnen, worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht.
Je betaalmethode wordt belast tegen het tarief en met de frequentie die je bij de aanmelding hebt gekozen, en na afloop van een eventuele gratis proefperiode of promotieperiode. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen in het Uber One-gedeelte van de Uber-app door 'Lidmaatschap beheren' en vervolgens 'Lidmaatschap beëindigen' te selecteren .
Je kunt op elk gewenst moment een rit annuleren in de Uber-app, maar er kunnen annuleringskosten in rekening worden gebracht als je annuleert nadat er al een chauffeur is gevonden. Chauffeurs ontvangen een annuleringsvergoeding voor de tijd en moeite die ze nemen om naar je locatie te rijden.
Je kunt je rit op elk moment annuleren via de Uber-app, maar er kunnen annuleringskosten in rekening worden gebracht als je annuleert nadat je aan een chauffeur bent gekoppeld . Annuleringskosten dienen als vergoeding voor de tijd en moeite die chauffeurs besteden aan de rit naar jouw locatie.
Je account wordt direct gedeactiveerd en na 30 dagen definitief verwijderd, inclusief alle bijbehorende gegevens. Eventuele ongebruikte credits, promoties of beloningen worden ook verwijderd. Uber kan bepaalde informatie na verwijdering van het account bewaren, indien dit wettelijk vereist of toegestaan is.